Image Alt

Wij zijn VeriVast

  /  Wij zijn VeriVast

Wij zijn duurzaam betrokken bij vastgoed en willen bijdragen aan een duurzame woon- en werkplek die bijdraagt aan een gelukkig en zorgeloos leven.
Duurzaamheid op het gebied van mens en milieu, relatie en samenwerken staat bij ons centraal zo dragen wij bij aan een betere wereld.

René Kuizenga

René Kuizenga
Adviseur | Eigenaar

René is de oprichter en eigenaar van Duvast Vastgoed en Energieadvies. Al sinds 2007 adviseert René, samen met zijn medewerkers over de verduurzaming van vastgoed. René heeft veel bouwkundige kennis en voornamelijk op het gebied van verduurzaming van vastgoed. Hij kan VeriVast daarom goed ondersteunen bij bouwtechnische (beheer)vraagstukken en bij (her)ontwikkeling van vastgoed.

Arend Jan Veurink

Arend Jan Veurink
Adviseur | Eigenaar

Arend-Jan is de oprichter en eigenaar van Vericon financieel advies te Hardenberg. Arend-Jan adviseert graag over de mogelijkheden tot het financieren van vastgoed.  Vericon is een onafhankelijk financieel dienstverlener opgericht in 2004. Als financieel vastgoed-adviseur krijgt hij veel mee van wat er zich afspeelt in de regionale vastgoedmarkt waardoor zijn kennis van deze markt ook erg groot is. Dit alles komt weer van pas bij het begeleiden van (her)ontwikkelprojecten.

Marith Schoemaker

Marith Schoemaker
Adviseur

Marith begeleidt en helpt graag bij het beheren van vastgoed, groot of klein, één of meerdere gebouwen, woningen of commercieel vastgoed, dat maakt haar niet uit. Het begrip Vereniging van Eigenaars is haar zeker bekend. In 2019 heeft zij de cursus Professioneel VvE-beheer aan de Vastgoed Business School met goed gevolg afgerond. Marith is jarenlang werkzaam geweest in de vastgoed- en financiële sector in het midden van het land. Deze kennis past Marith nu graag toe in het mooie Vechtdal!

Ramon IJzebrink
GPR Assessor

Ramon is de GPR assessor van VeriVast en biedt u meerwaarde door duurzaamheid officieel aantoonbaar te maken. Om in aanmerking te komen voor de subsidieregelingen bij gebruik van GPR Gebouw, dient de ingediende GPR Gebouw-berekening door een GPR Gebouw Expert gecontroleerd en door een GPR Gebouw Assessor gevalideerd te worden.

Wij zijn gevestigd op een prachtige locatie in het Vechtdal, de Haarmolen aan de Polenweg 2 in Hardenberg!

U bent van harte welkom om eens kennis met ons te komen maken. Bel of mail ons voor een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat.

Telefoonnummer: 0523 22 56 56

VeriVast is een initiatief van Vericon B.V. en Duvast B.V. De combinatie van experts maakt VeriVast uniek. Door deze samenwerking waarin de expertises van Vericon en Duvast samenkomen, staan er meer dan 15 vastgoedprofessionals voor u klaar!