Image Alt

Vastgoedmanagement

  /  Vastgoedmanagement

De juiste kennis

Heeft u vastgoed in eigendom maar geen tijd, zin, kennis om dit vastgoed op een duurzame, juridische correcte wijze te beheren? Dan zijn wij van VeriVast dé partij om bij te springen.

Langdurige relatie

Met de inzet van ons, heeft u geen omkijken meer naar uw vastgoed. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed goed onderhouden wordt, functioneert en schoon is zodat uw huurders optimaal gebruik kunnen maken van uw vastgoed. Dit met oog op een langdurige relatie tussen u als eigenaar en de huurder als gebruiker van uw eigendommen. Geen enkele eigenaar is gebaat bij veel mutaties in het vastgoed.

Persoonlijk contact

Een tevreden huurder staat bij ons centraal. Persoonlijk contact met de huurder is hierbij een voorwaarde; weten wat er speelt zodat tijdig kan worden geanticipeerd op de wensen en behoeften van de huurder, irritaties snel weggenomen kunnen worden of problemen kunnen worden opgelost.

Optimale samenwerking

Wij streven naar een optimale samenwerking tussen u, de huurder en ons zodat een zo efficiënt mogelijk gebruik van uw vastgoed kan worden behaald. Hierbij mag een stabiel en hoog rendement natuurlijk niet uit het oog worden verloren.

Propertymanagement

Wij verzorgen alles; van administratie tot verzekeringen, van verhuur tot inning van de huur, van huurverhogingen tot uitponden van een huurcomplex, de begeleiding van onderhoud en renovatie of het opstellen van MeerJarenOnderhoudsPlanningen. Uiteraard kunnen wij u ook van advies voorzien zodat u zelf aan de slag kunt.

U bepaalt zelf welk deel u van het management van uw vastgoed aan ons wilt toevertrouwen. Wij kunnen ook projectmatig management voor u begeleiden, zoals groot onderhoud in combinatie met een grote renovatie aan één van uw panden. Als u hierbij hulp wilt in de organisatie, projectbegeleiding of bij de (tijdelijke) uitplaatsing van huurders kunnen wij u hierbij helpen.