Image Alt

Huurwoning Gramsbergen – tijdelijk verhuurd

  /    /  Huurwoning Gramsbergen – tijdelijk verhuurd

Te huur eind 2021: woning Gramsbergen

OP DIT MOMENT IS DE WONING VERHUURD. Bent u geïnteresseerd in deze woning? per november/december 2021 komt deze weer vrij voor verhuur.

 

Te huur per eind 2021: 2-onder-1-kap woning in het centrum van Gramsbergen met een riante bijkeuken en ruimte tuin op het noordoosten.

De woning is gebouwd in de jaren vijftig en heeft diverse leuke details van vroeger: zoals granitovloeren en glas-in-lood ramen. Door de aangebouwde erker is de woonkamer erg ruim en valt er veel licht in de woonkamer.

In de tuin is het al snel heerlijk vertoeven onder de veranda. Extra bergruimte is te vinden in de houten schuur in de tuin. De auto kan overdekt geparkeerd worden onder de riante carport.

Basisgegevens van de woning:

Woonoppervlakte: 160 m2

Perceeloppervlakte: 600 m2

Indeling:

Begane grond: hal met voorportaal, toilet, woonkamer met houthaard en erker, aparte werkkamer, woonkeuken, bijkeuken;

1e verdieping: 3 slaapkamers met vaste kasten, balkon, badkamer met douche en toilet, vast trapje naar de zolderverdieping;

Zolderverdieping: zolderkamer en bergruimte.

De verhuurders willen in eerste instantie de woning maximaal voor de duur van 2 jaar verhuren met een optie voor huur voor onbepaalde tijd. In de woning mag niet gerookt worden. Het hebben van huisdieren is geen bezwaar.

De huurprijs bedraagt: € 1.050,- per maand. Per vooruitbetaling te voldoen. Dit is exclusief de maandelijkse energielasten waarvoor verhuurder de aansluiting en afrekening verzorgt en de internetkosten waarvoor huurder zelf de aansluiting dient te regelen. De huurprijs staat vast gedurende de eerste twee huurjaren. Na het verstrijken van de eerste huurperiode (maximaal 2 jaar) zal bij verlenging de huurprijs opnieuw vastgesteld worden. De huurafspraken zullen worden vastgelegd in een huurovereenkomst. Verhuurder vraagt één maand huur als waarborgsom.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging door te mailen naar: info@verivast.nl.